Munkatársaink

Dr. Csonka Dénes
kardiológus szakorvosKardiológiai magán járóbeteg ellátás - szakmai program

Dr. Csonka Dénes 2002-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Azt követően Szombathelyen a Markusovszky Egyetemi Oktató Kórház kardiológiai osztályán helyezkedett el, ahol mai napig végzi kardiológusként szakmai munkáját. 2007-ben belgyógyászati szakvizsgát szerzett. 2007 óta invazív kardiológusként is dolgozik, majd 2011 évben klinikai kardiológiai szakvizsgát szerzett, továbbá invazív kardiológiai és trasztorakális echocardiographia licens vizsgával rendelkezik. Évente több hazai és nemzetközi invazív kardiológiai kongresszuson vesz részt. 2013-ban adjunktusi kinevezésben részesítették.

Rendelésünkön noninvazív kardiológiai vizsgálatokat végzünk. Kardiológiai járóbeteg ellátásunk a szív-es érrendszer státusz vizsgálatokat helyezi a fókuszba, melyben a betegségek megelőzése a prevenció kapja a fő hangsúlyt, további a Komplex terheléses vizsgálatok, melyek az egészséget szolgáló életmód megőrzéséhez- és annak kialakításához nyújt támpontot a páciensek részére. Mindkét szolgáltatás magában foglalja az EKG, vérnyomás mérés, légzésfunkció (nyugalmi/terheléses), testzsír arány megállapítása, valamint szívultrahang diagnosztikai eljárásokat. Kiemelt fontosságúnak tartjuk a betegségek megelőzését (prevenció), a helyes táplálkozás és életmód ismeretét, valamint a szűrővizsgálatok fontosságát tekintettel arra, hogy a túlsúly, a magas vérnyomás, a magas vérzsír értékek és a cukorbetegség ebből fakadóan a szív- és érrendszer,- koszorúér megbetegedések Magyarország vezető halálozási adatait képviselik.

A rendelő a legmodernebb noninvazív vizsgálatokhoz szükséges eszközparkkal van felszerelve. A svájci orvosi műszertechnika Schiller cég 12 elvezetéses EKG készüléke automata kiértékeléssel, kerékpár ergométer, vérnyomásmérő, légzésfunkció analizátor és félautomata defibrillátor, továbbá a Samsung H60 ultrahang diagnosztikai berendezés szolgálják a magas színvonalon történő diagnosztizálást.

Kardiológiai járóbeteg ellátásunkon egyszer használatos eszközöket alkalmazunk (pl: antibakteriális filter, csutora, tappancsok stb.), melyek a veszélyes hulladékkezelés előírásai szerint kerülnek gyűjtésre, tárolásra majd azt követően elszállításra.

Csomagajánlataink


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet
CARAMELL MEDICAL CENTER
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramellmedical.hu • www.caramellmedical.hu